Κίνα Henan Recycle Environmental Protection Equipment Co., Ltd.
product image
Henan Recycle Environmental Protection Equipment Co., Ltd.
Connect with "Henan Recycle Environmental Protection Equipment Co., Ltd."
Supplier wants to know more about you
Please fill in the information, we will send PDF Brochure to your email.

Please enter your email.

Please enter valid name.

Please enter your phone number.

More information facilitates better communication.

Thank You!

Your requirement has been sent to Henan Recycle Environmental Protection Equipment Co., Ltd.
Your requirement has been sent successfully, we will send PDF Brochure to your E-mail, please check it in time.

 

 

Ανακύκλωσης Co. εξοπλισμού προστασίας του περιβάλλοντος Henan, ΕΠΕ.

Αρχική Σελίδα

Henan Recycle Environmental Protection Equipment Co., Ltd. προφίλ

προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά Νότια Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας
Αριθμός Υπαλλήλων 101 - 200
Ιδρύθηκε Έτος 2016
Εξαγωγή pc < 10%
Business Type Manufacturer, Trading Company
Country / Region Henan, China
Main Products E Waste Recycling Plant, Copper Wire Recycling Machine, Battery Recycling Machine, Shredder Crusher Machine, Wet Wipes Production Line, Wet Wipes Machine
Ownership Private Owner
Total Employees 101 - 200 People
Total Annual Revenue 3244252 USD
Year Established 2016
Product Certifications(2) CE, CE
Main Markets Mid East 15.00% Southeast Asia 13.00% South America 12.00%
Εισαγωγή

Ιδρυμένη το 2016, Co. εξοπλισμού προστασίας του περιβάλλοντος Henan η ανακύκλωσης, ΕΠΕ είναι η κορυφαία επαγγελματική κατασκευαστική επιχείρηση μιας Κίνας που συλλέγει την ανάπτυξη, το σχέδιο, την παραγωγή, τις πωλήσεις, την εγκατάσταση και την υπηρεσία μεταπωλήσεων σε μια.

Έχουμε περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στην κατασκευή των ακόλουθων στοιχείων: Όλοι οι τύποι μασκών που κατασκευάζουν τις μηχανές (επίπεδη μάσκα που κατασκευάζει τη μηχανή μασκών ψαριών μηχανών (τύπος 1+2 και 1+1) KF94, ελαστική μάσκα βρόχων αυτιών που παράγει τη μηχανή, μάσκα προσώπου παιδιών που κάνει τη μηχανή και τη γραμμή παραγωγής μασκών N95) το μη υφαμένο ύφασμα και φγμένες τις λειωμένο μέταλλο εγκαταστάσεις ανακύκλωσης PCB αποβλήτων Ε, το σύστημα καθαρισμού πολύτιμων μετάλλων, τη μηχανή ανακύκλωσης καλωδίων χαλκού απορρίματος, την πλαστική χωρίζοντας μηχανή αργιλίου απορρίματος, την όξινη σπάζοντας μηχανή μπαταριών μολύβδου απορρίματος, το φούρνο θόλων τήξης μολύβδου απορρίματος, το διπλό καταστροφέα εγγράφων άξονων και την τέμνουσα μηχανή μηχανών απορρίματος.

Σαν μια από τη μεγαλύτερη μάσκα που κάνει τον κατασκευαστή μηχανών, το εργοστάσιό μας μπορεί να παρέχει ένα πλήρες σύνολο σχεδίου διαμόρφωσης παραγωγής μασκών. Με τη μιας στάσης υπηρεσία, μπορούμε να παρέχουμε από τη μάσκα τις πρώτες ύλες για να καλύψουμε τον εξοπλισμό παραγωγής μηχανών, από τη μηχανή συσκευασίας μασκών για να καλύψουμε τη μηχανή απολύμανσης. Η τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων παρέχεται και η πιστοποίηση CE παρέχεται για όλα τα προϊόντα.

Η επιχείρησή μας έχει τη προηγμένη τεχνολογία, την επαγγελματική ομάδα Ε&Α και το τέλειο σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων. Εκτός αυτού, κατέχουμε διάφορες διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εσωτερικά-οδηγώντας τεχνολογίες. Οι προηγμένες μηχανές μας έχουν εξαχθεί αυτήν την περίοδο στη Νότια Κορέα, τη Ρωσία, το Βιετνάμ, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη, την Ινδονησία, την Ισπανία, τη Ρουμανία, την Τουρκία, το Ιράκ, την Ιταλία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Πολωνία, το Μπαχρέιν, την Ουγγαρία, τις ΗΠΑ, την Κολούμπια, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ινδία, τις Φιλιππίνες, την Ιρλανδία, τη Σαουδική Αραβία, το Ντουμπάι κ.λπ.

Ιστορία

Ιδρυμένη το 2016, Co. εξοπλισμού προστασίας του περιβάλλοντος Henan η ανακύκλωσης, ΕΠΕ είναι η κορυφαία επαγγελματική κατασκευαστική επιχείρηση μιας Κίνας που συλλέγει την ανάπτυξη, το σχέδιο, την παραγωγή, τις πωλήσεις, την εγκατάσταση και την υπηρεσία μεταπωλήσεων σε μια.

Υπηρεσία

Έχουμε περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στην κατασκευή των ακόλουθων στοιχείων: Όλοι οι τύποι μασκών που κατασκευάζουν τις μηχανές (επίπεδη μάσκα που κατασκευάζει τη μηχανή μασκών ψαριών μηχανών (τύπος 1+2 και 1+1) KF94, ελαστική μάσκα βρόχων αυτιών που παράγει τη μηχανή, μάσκα προσώπου παιδιών που κάνει τη μηχανή και τη γραμμή παραγωγής μασκών N95) το μη υφαμένο ύφασμα και φγμένες τις λειωμένο μέταλλο εγκαταστάσεις ανακύκλωσης PCB αποβλήτων Ε, το σύστημα καθαρισμού πολύτιμων μετάλλων, τη μηχανή ανακύκλωσης καλωδίων χαλκού απορρίματος, την πλαστική χωρίζοντας μηχανή αργιλίου απορρίματος, την όξινη σπάζοντας μηχανή μπαταριών μολύβδου απορρίματος, το φούρνο θόλων τήξης μολύβδου απορρίματος, το διπλούς καταστροφέα εγγράφων άξονων και τη μηχανή απορρίματος που κόβουν Machine.As μια από τη μεγαλύτερη μάσκα που κάνει τον κατασκευαστή μηχανών, το εργοστάσιό μας μπορούν να παρέχουν ένα πλήρες σύνολο σχεδίου διαμόρφωσης παραγωγής μασκών. Με τη μιας στάσης υπηρεσία, μπορούμε να παρέχουμε από τη μάσκα τις πρώτες ύλες για να καλύψουμε τον εξοπλισμό παραγωγής μηχανών, από τη μηχανή συσκευασίας μασκών για να καλύψουμε τη μηχανή απολύμανσης. Η τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων παρέχεται και η πιστοποίηση CE παρέχεται για όλα τα προϊόντα. Η επιχείρησή μας έχει τη προηγμένη τεχνολογία, την επαγγελματική ομάδα Ε&Α και το τέλειο σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων. Εκτός αυτού, κατέχουμε διάφορες διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εσωτερικά-οδηγώντας τεχνολογίες. Οι προηγμένες μηχανές μας έχουν εξαχθεί αυτήν την περίοδο στη Νότια Κορέα, τη Ρωσία, το Βιετνάμ, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη, την Ινδονησία, την Ισπανία, τη Ρουμανία, την Τουρκία, το Ιράκ, την Ιταλία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Πολωνία, το Μπαχρέιν, την Ουγγαρία, τις ΗΠΑ, την Κολούμπια, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ινδία, τις Φιλιππίνες, την Ιρλανδία, τη Σαουδική Αραβία, το Ντουμπάι κ.λπ.

Η ομάδα μας

101-200 άνθρωποι.

Tell Us What Are You Looking For ?
Your Name

Please enter valid name.

Your Phone Number

Please enter your phone number.

Your Message

Please describe your requirement.